Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@14:35:39 GMT

ایران – الجزایر؛ آیا 500 هزار دلار هزینه داشت؟

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۸۳۲۱

ایران – الجزایر؛ آیا 500 هزار دلار هزینه داشت؟

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی قرار بود خرداد ماه با سفر به کانادا در شهر ونکوور و تورنتو دو بازی دوستانه با تیم های کانادا و اکوادور بازی کند اما هر دو بازی لغو شد و در  ادامه ایران حاضربه سفر به اروگوئه و انجام بازی با تیم ملی این کشور نشد تا در نهایت به بازی با الجزایر در آب و هوای گرم و شرجی دوحه تن دهد، آنهم در حالی که حریف چند بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال نسبت به این خبر که فدراسیون فوتبال برای برگزاری بازی با الجزایر 500 هزار دلار هزینه کرده واکنش نشان داد و گفت: این حرف ها را از کجا می آورند؟ نمی دانم باید جواب هرچه در فضای مجازی مطرح می شود را بدهم؟ برای خیلی از کارهای اولیه فدراسیون فوتبال منابع مالی نداریم، 500هزار دلار از کجا بیاوریم که به الجزایر بدهیم؟ افرادی که این حرف ها را می زنند باید مقداری هم ذهن خودشان را قلقلک بدهند ببینند واقعا انجام شدنی است؟ هر موقع خزانه فدراسیون پر شد خودم اعلام می‌کنم!

او هم چنین در پاسخ به این سوال که می توانیم در فیفا دی بعدی نسبت به برگزاری دیدار تیم ملی با تیم های خوب خوشبین باشیم؟ گفت: این پرونده را برای همیشه ببندیم. ما به هیچ طریقی نمی توانیم با تیم های اروپایی و تیم های خوب آفریقایی بازی کنیم چون در آن زمان درگیر مسابقات هستند. این پرونده را ببندیم که فردا دوباره نگویند چرا با آلمان بازی نکردند! برای اینکه بتوانیم با دو تیم خوب بازی کنیم باید منتظر پیشنهادات آن ها هم باشیم. آن ها باید قبول کنند در چه زمینی و کشوری بازی کنند. فقط دست ما نیست. 50درصد قضیه هم آن‌ها هستند. باید ببینیم تقاضای آن ها چیست و بعد از مذاکره به نتیجه واحد برسیم. پیشنهادی از کشوری برای اینکه بخواهد در سپتامبر با ما بازی کند نداشتیم. ولی اردوی بسیار خوبی را تدارک می بینیم. امیدواریم دو تیم خوب دنیا که در حال مذاکره هستیم و نمی توانم اسم ببرم، قبول کنند در آن محلی که می گوییم با ما بازی کنند.

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال میرشاد ماجدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • پرسپولیسی‌ها و سپاهانی‌ها در کمیته انضباطی
  • نمایندگان پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فراخوانده شدند
  • ویسی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دعوت شد
  • سرمربی فولاد به کمیته انضباطی دعوت شد
  • ویسی به کمیته انضباطی احضار شد
  • کاپیتان سپاهان: فدراسیون فوتبال برای سپاهان سنگ اندازی می کند
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • رامین و پرسپولیسی‌ها در آزادی/ بیرو می‌رسد؟